Internal vacancies
Business

Business manager

Ben jij de business developer die de gehele dag druk bezig is met het bezoeken van je bestaande en mogelijk nieuwe klanten? Wil jij graag nauw samenwerken met je collega’s en ben je ook in staat om zelfstandig te werk te gaan? Wil je graag werken binnen een organisatie waar er ruimte is voor jouw ideeën en inbreng, en waar je jezelf kunt blijven ontwikkelen? Dan is dit wat voor jou!

Eindhoven
Full time

Ben jij klaar om de toekomst van WEB mede vorm te geven? Wij zijn een jonge, frisse en snelle onderneming. Wij zijn op zoek naar een versterking binnen ons bedrijf om de groei extra stimulans te geven. Kun jij de volgende vragen met een ‘’ja’’ beantwoorden? De kans is groot dat we dan binnenkort een kop koffie drinken samen. Ben jij de business developer die de gehele dag druk bezig is met het bezoeken van je bestaande en mogelijk nieuwe klanten? Iemand die zijn eigen idee heeft hoe hij zijn werk het beste kan doen met maximaal resultaat? Degene die de consultancy eigen is? Loop je over met goede ideeën maar krijg je niet de ruimte binnen je huidige omgeving? Dan erkennen wij de meerwaarde van een goede business developer binnen onze organisatie.

Voor je job als business developer ben je dagelijks buiten de deur om nieuwe opdrachten en projecten binnen te halen al dan niet te creëren voor onze WEB medewerkers. Je hebt al een bestaand netwerk, je kent je klant, bouwt vertrouwen en weet precies wat de klant nodig heeft en hoe WEB Eindhoven meerwaarde kan creëren. Eigenlijk hoeven je geen wegwijs meer te maken. Verder heb jij:

  • 3+ jaar ervaring als business developer/accountmanager/salesmanager
  • Kennis en ervaring binnen de consultancy

WEB Eindhoven is een bedrijf waarbij alles draait en staat op vertrouwen, een jonge en frisse onderneming. Wij zijn een taakvolwassen bedrijf zonder poespas van een corporate. Wij hebben een platte organisatiecultuur. Beslissingen nemen en eigen verantwoordelijkheid pakken is wat er van je wordt verwacht.

Binnen WEB krijg je de vrijheid om je eigen ideeën met betrekking tot de business ook werkelijkheid te laten worden. Zo is op initiatief van een van onze collega’s een kantoor geopend in Porto om lokaal talent makkelijker te bereiken. Wij zijn actief bij klanten door heel Nederland.  Wij vullen projectmatige en permanente vacatures in bij onze klanten actief in de hightech en service industrie. Onze meerwaarde creëren we door middel van onze persoonlijke en eerlijke aanpak richting onze medewerkers en opdrachtgevers. Onze medewerkers in het veld komen vanuit heel de wereld wat ons bedrijf een zeer internationaal karakter geeft.

Is dit een opening die bij je past? Neem dan contact op via recruitment@one-web.com met je CV en contactgegevens of vul ons contact formulier in.

Apply now

Fill in the contact form below and one of our recruiters will get back to you.

Apply for internal vacancies

Step 1 of 2