Internal vacancies
Talent acquisition

Talent Acquisition Specialist

Ben jij een Talent Acquisition Specialist die ervaring heeft met het vinden van de juiste engineers? Wil jij graag nauw samenwerken met je collega’s en ben je ook in staat om zelfstandig te werk te gaan? Wil je graag werken binnen een organisatie waar er ruimte is voor jouw ideeën en inbreng, en waar je jezelf kunt blijven ontwikkelen? Dan is dit wat voor jou!

Eindhoven
Full time

Wat ga je doen?

We zijn op zoek naar een Talent Acquisition Specialist die onze Business Managers wil ondersteunen met het vinden van de juiste kandidaten. Ons team wat zich richt op Hardware Engineering werkt samen met een diverse groep klanten. Binnen ons Hardware team zijn onze business managers actief binnen hun eigen specialisatie. Dit zorgt ervoor dat jij op zoek gaat naar verschillende type engineers, hierdoor heb jij intern ook meerdere mogelijkheden hebt om succesvol te zijn. Daarnaast zal je samenwerken met onze andere Talent Acquisition Specialisten en deel je best practices met elkaar.

Dankzij jouw ervaring heb jij een eigen visie op recruitment en maak je gebruik van diverse kanalen om de juiste kandidaten te vinden. Dus, wat ga je precies doen?

  • Je bent altijd op zoek naar de juiste kandidaten voor de projecten van WEB;
  • Met jouw enthousiasme zorg je dat kandidaten kiezen voor een samenwerking met WEB.
  • Je werkt samen met de andere Talent Acquisition Specialisten binnen WEB en creëert hier een grotere effectiviteit mee.

‍Op de langere termijn bepaal je binnen WEB zelf hoe je toekomst er uit ziet. Wil je jezelf verder specialiseren binnen recruitment dan helpen we jou hierin te ontwikkelen. Heb je de ambitie om richting een meer commerciële rol te groeien zijn die mogelijkheden er ook.

Wie zijn wij?

Wij zijn WEB. Gespecialiseerd in het herkennen, identificeren en enthousiasmeren van hard- en software talent van over de hele wereld, voor hightech R&D projecten. Dankzij onze persoonlijke aanpak, goede relaties met onze klanten, inzicht in de markt en volledige ondersteuning aan kandidaten die vanuit het buitenland verhuizen, zijn we hier keer op keer succesvol in.

‍We zijn sinds onze start in 2016 flink gegroeid. En we zijn nog lang niet klaar! Wil jij hieraan bijdragen? Dan ontmoeten we je graag.

Wie ben jij?

Jij houdt ervan om dingen in beweging te krijgen. Je bent graag in controle en denkt minstens drie stappen vooruit. Je legt de lat hoog, voor jezelf en voor anderen. Je streeft ernaar om de wereld om je heen met orde en structuur te beheersen. Je hebt je sporen in het vak al verdiend. Concreet houdt dat in dat je:

  • Minimaal over HBO werk- en denkniveau beschikt;
  • Ervaring hebt met het recruiten van Engineers.

Je soft skills zijn net zo belangrijk. Jij bent ondernemend, deinst nergens voor terug maar bent tegelijkertijd gecalculeerd en altijd goed voorbereid. Je hebt een lange termijn visie, en begrijpt goed wat voor concrete korte termijndoelen behaald moeten worden om dit waar te maken.

Wat krijg je van ons?

  • Een informele werkomgeving waarbij er ook tijd wordt genomen voor ontspanning;
  • Elke dag een goed verzorgde lunch samen met je collega’s;
  • Je komt terecht in een jong en hecht team van 12 collega’s in een zeer eigentijdse werkomgeving en sfeer;
  • Een goed marktconform salaris, 26 vakantiedagen, 8,33% vakantiegeld en een bonusregeling gebaseerd op je prestaties;
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een telefoon en laptop.

Voor deze functie zijn wij op zoek naar iemand die in dienst treedt bij WEB.

Apply now

Fill in the contact form below and one of our recruiters will get back to you.

Apply for internal vacancies

Step 1 of 2